Αρχική          Υπηρεσίες          Έργα          Σχετικά με Εμάς          Δημοσιεύσεις          Επικοινωνία

afisaA3_etpa-1_edited_edited.png

Η εταιρεία μας "SYNENERGY ADVISORS" δημιουργήθηκε από τις απαιτήσεις - ανάγκες της εποχής μας για ολοκληρωμένες λύσεις Παροχής Συμβουλών, Διαχείρησης Ενεργειακών Έργων κατά την φάση Κατασκευής αλλά και κατά την φάση Λειτουργίας τους και Επίβλεψης Ενεργειακών Έργων που υλοποιούνται στον Ελλαδικό χώρο από εγχώρια Επενδυτικά Σχήματα αλλά και κυρίως από Επενδυτικά Σχήματα του εξωτερικού.

Η ύπαρξη Ανεξάρτητης Εταιρείας Συμβούλων, που θα μπορεί να παρέχει ολοκληρωμένες συμβουλευτικές υπηρεσίες από την πλευρά του Επενδυτή, σε ενεργειακά έργα ΑΠΕ και ειδικότερα στην παραγωγή – διαχείρηση – μεταφορά ηλεκτρικής ενέργειας στην Ελλάδα ,πιστεύουμε ότι θα βοηθήσει θετικά στην παραπέρα διείσδυση των ΑΠΕ στην χώρα μας, που τόσο πολύ τις έχουμε ανάγκη τις εποχές που διανύουμε.

Η σύνθεση της εταιρείας απαρτίζεται από ομάδα μηχανικών διαφόρων ειδικοτήτων, οι οποίοι έχουν συμμετάσχει, μεμονωμένα, στην πλειονότητα των ενεργειακών έργων στην Ελλάδα τα τελευταία δεκαπέντε χρόνια (2002-2017).

Τα μέλη μας έχουν προσφέρει τις επιμέρους υπηρεσίες τους σε όλο το φάσμα των γνωστικών αντικειμένων των έργων ΑΠΕ (αδειοδοτήσεις - μελέτες - επιβλέψεις - λειτουργία).

Η εταιρεία μας αξιοποιώντας πλήρως την συνεργασία των μελών της, την εμπειρία, την τεχνογνωσία και τις δεξιότητες τους , στοχεύει σε αναβαθμισμένη και ολοκληρωμένη παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών από την σύλληψη του κάθε έργου μέχρι τον σχεδιασμό, την αδειοδότηση, την κατασκευή και την λειτουργία του.

Η φιλοσοφία των στελεχών μας στηρίζεται στους παρακάτω πυλώνες.

Σχεδιάζουμε με γνώμονα τον άνθρωπο.

Συνεχίζουμε να δημιουργούμε σχέσεις εμπιστοσύνης.

Συνθέτουμε τις γνώσεις και τις εμπειρίες μας.

Επενδύουμε στο ταλέντο και στις νέες τεχνολογίες.

Ομαδικά πιστεύουμε θα προσφέρουμε περισσότερα.